Novosti

Donatoski ručak za Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova

Duštveno odgovorno poslovanje je vrednost koju Agroglobe neguje kroz različite aktivnosti. Pored samostalnog delovanja mi smo i partner kompanijama koje su vođene istim vrednostima, sa željom da kroz zajedničku saradnju pomognemo u poboljšanju prosperiteta društvene zajednice.

Stvaramo prilike i koristimo svaki povod da sa kolegama iz drugih kompanija razvijamo svest o društvenoj odgovornosti i značaju sprovođenja humanitarnih aktivnosti.

Jedan od takvih događaja je bio jubilej kompanije HR Xcel koja je slavila svoj 5. rođendan. Na proslavi su se okupili zaposleni, saradnici i prijatelji kompanije. Rođendansko slavlje je obeležila dobra atmosfera i donatorski ručak sa ciljem koji smo uspešno ostvarili – prikupljanje novčanih sredstava za Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova za kupovinu neophodne opreme.

Čast nam je i zadovoljstvo što smo imali priliku da budemo deo ovog događaja i pomognemo da se obezbede bolji uslovi za lečenje malih superheroja.

Ovde se naša misija ne završava jer želimo da budemo pouzdana platforma koja će omogućiti održiv razvoj i prosperitet zajednice u kojoj svi živimo i radimo.

Share the Post:

Povezani članci

Agritechnica 2023

Najveći međunarodni sajam poljoprivrednih mašina Agritechnica i ove godine je prikazao moć inovativne poljoprivredne tehnologije, na kojem su vodeće svetske

Pročitajte više >