U vrhu srpskog
agrobiznisa

O nama

Kompanija Agroglobe je osnovana 2004. godine sa sedištem u Novom Sadu – prestonici srpskog agrara. U našem sistemu posluje više zavisnih firmi čije poslovanje obuhvata proizvodnju visokokvalitetnih agroproizvoda, unutrašnju i spoljnu trgovinu, pružanje usluga otkupa merkantilne robe, logistike i skladištenja, distribuciju najkvalitetnije poljoprivredne mehanizacije kao i najsavremenije opreme za preciznu poljoprivredu. 

Vrednosti

Vrednosti koje zastupamo i koje su osnova našeg poslovanja su:

Stabilnost
Stvaramo okruženje koje uz kvalitetno planiranje i odgovorno poslovanje omogućava dugoročnu perspektivu.
Saradnja
Ostvarujemo zadovoljstvo članova tima kroz pripadnost i zajedničko delovanje.
Inovativnost
Otvorenošću i kreativnim rešenjima usavršavamo poslovanje.
Izvrsnost
Motivisanost da postavljamo i ostvarujemo najviše standarde.
Održivost
U susretu sa svakodnevnim izazovima stvaramo trajne vrednosti.
Previous slide
Next slide

Naša kultura

Srce kompanije Agroglobe čini raznoliki tim od preko 200 zaposlenih. Zajedno sa našim zavisnim firmama okupljamo najbolje stručnjake iz različitih oblasti. Naše poslovanje odražava sve ono što nas spaja u jedno ime - Agroglobe.

Strateški okvir

U kompaniji Agroglobe oblikujemo poslovanje vođeni dugoročnim strateškim okvirom, zasnovanim na našoj svrsi i vrednostima.

Za naše saradnike to znači dugoročnu sigurnost i svakodnevno poslovanje sa pouzdanim partnerom koji uvek pruža dogovoreni kvalitet.
Za naše zaposlene to znači svakodnevni rad u okruženju gde dobijaju priliku za lični i profesionalni razvoj i mogućnost da maksimalno ostvare svoj potencijal.

Živimo i prenosimo zajedničke vrednosti unutar naših timova i podstičemo preduzetnički duh kako bismo razvili projekte koji će osigurati napredak kompanije i njenih zaposlenih. Saradnjom sa društvenom zajednicom, stabilnim poslovanjem i inovativnim rešenjima doprinosimo prosperitetu i očuvanju društvenih vrednosti.

Misija

Naša MISIJA je da ulaganjem u ljude, brigom o njihovom rastu i razvoju, pouzdanošću prema svim partnerima, dajemo primer visokog stepena društvene odgovornosti.

Vizija

Naša VIZIJA je da budemo kompanija napretka i inovacija, otvorena platforma za buduće generacije i prosperitet zajednice.

Zavisna preduzeća

Doradni centri u Zrenjaninu i Novom Sadu