Novosti

New Holland slavi 125 godina postojanja

Agrosaveti---New-Holland---125-godina---01

New Holland je napunio 125 godina. Više od jednog veka posvećenosti farmerima širom sveta. Čineći život farmera jednostavnijim i poljoprivredu efikasnijom i održivom.

Vrednosti i vizija osnivača New Holland su samo srce brenda do dana današnjeg. Proslavljamo 125 godina uz naše farmere pružajući im podršku koja im je potrebna. Sa stalnim inovacijama se trudimo da obezbedimo proizvode, tehnologiju i servic potreban za efikasnu, održivu i profitabilnu poljoprivredu.

Karlo Lambro, Brand President New Holland Agriculture izjavio je: “New Holland ima bogatu istoriju počevši od malog grada u Pensilvaniji a rasta do globalnog brenda koji je prisutan u 170 zemalja. Najvažnije od svega je, to je istorija obeležena ljudima. Našim potrošačima, našim prodavcima, našim zaposlenim, iz dana u dan, iz godine u godinu. Zajedno se suočavamo sa mnogim izazovima u poljoprivredi. Pomažemo farmerima da obave svoj posao efikasno i profitabilno.”

Agrosaveti---New-Holland---125-godina---Carlo-Lambro---02

New Holland je partner farmerima za svaku sezonu. Od dobrih do izazovnih sezona: “Živimo u izuzetnim vremenima koja menjaju način na koji živimo i radimo na način koji nismo ni mogli da zamislimo.” – dodao je on.

“Ova situacija bacila je svetlo na ulogu poljoprivrede i skrenulo pažnju javnosti na značaj farmera. Poljoprivreda je reagovla na ovu krizu snažno, uspešno, obezbeđujući hranu uprkos izvanrednim poteškoćama. New Holland će nastaviti da investira u budućnost, tehnologiju i inovacije. Dok slavimo 125 rođendan u ovim vremenima bez presedana, gledamo u budućnost sa samopuzdanjem.”

New Holland istorija: naša zaostavština inovacije

New Holland su osnovali pioniri poljoprivrede čija bogata zaostavština i dalje živi u vrednostima brenda i danas. Abe Zimmerman je razume značaj izlaženja u susret potrošačima sa jednostavnim rešenjima i podrškom na koju se mogu osloniti. Njegova mala kompanija osnovana u New Holland, Pensilvanija 1895. koja je izrasla u svetski brend. Henri Ford je imao vizionarski cilj da mehanizacija i inovacija postanu dostupni svima i proizveo prvi traktor 1917. Đovai Anjeli  je uvideo da rešenja primenjena na specifičnim lokalitetima mogu biti primenjena i šire. Obezbediti farmere širom sveta pametnim rešenjima sa jednostavnim korišćenjem, inovativnim mašinama. 1918. demonstrirao je svoj prvi Fiat traktor. Leon Klejs je odlučio da svoju specijalnost stavi u funkciju farmera i olakša im život doveo je do prvog evropskog samohodnog kombajna 1952. 125 godina kasnije New Holland ostaje pouzdan, inovativan i održiv partner farmerima širom sveta.

Agrosaveti---New-Holland---125-godina---03

New Holland danas: partner farmerima za svaku sezonu

Danas New Holland ostaje veran svojim kupcima gradeći bliske odnose zarad njihovog uspeha. Njihovi profesionalni prodvci su pouzdani i reaguju brzo i efikasno.

Pomaže svojim kupcima da obavljaju poslove efikasno i isplativo sa vodećim rešenjim fokusiranim na inovaciju, održivost i izuzetnu cenu.

Takoše je jedan od najdigitalizovanijih brendova u industriju sa svojim PLM™ rešenjima. Okrenut je budućnosti gde farmeri mogu da obavljaju poslove proaktivnije, pretvarajući farme u pametne ekosisteme.

Agrosaveti---New-Holland---125-godina---04

New Holland je takođe pionir u održivoj poljoprivredi i alternitivnim gorivima kroz strategiju Clean Energy Leader. Ona je dovela do razvoja prototipa traktora na metan, Methane Power tractor. Na taj način se zatvara eko krug, traktor koji ide na metan ili biogas koji se takođe proizvodi na farmi. U godinama koje slede, nastavićemo da poljopriverdu vodimo ka prelazu na obnovljive tipove goriva, koji su srce održivosti poljoprivrede.

Share the Post:

Povezani članci

Agritechnica 2023

Najveći međunarodni sajam poljoprivrednih mašina Agritechnica i ove godine je prikazao moć inovativne poljoprivredne tehnologije, na kojem su vodeće svetske

Pročitajte više >