EKSKLUZIVNI DISTRIBUTER ZA SRBIJU

AGROGLOBE je ekskluzivni distributer i serviser poljoprivredne mehanizacije svetski poznate marke NEW HOLLAND za Srbiju i Crnu Goru. Na našem tržištu AGROGLOBE će kupcima ponuditi traktore New Holland snage od 45 – 600KS. Sa zadovoljstvom ćemo predstaviti kombajne New Holland serije: TC , CX I CR, koji će zadovoljiti naše tržište, kako mala porodična gazdinstva tako i velike proizvođače. Od priključnih mašina AGROGLOBE je ostvario poslovnu saradnju sa kompanijom KUHN koja u svom programu obuhvata sve segmente priključne mehanizacije.
Novosti

85. MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM

10.06.2018.

Ovogodišnji Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu održane je u periodu od 15. do 21. maja. Agroglobe i MK Commerce su se i ove godine predstavili kao vodeće kompanije u sferi poljoprivrede. Ostvareni su brojni poslovni kontakti sa kompanijama kako iz zemlje tako i iz inostranstva. Agroglobe kao generalni distributer New Holland-a zabeležio je nezapamćenu posetu na spoljnom štandu na kojem su bile izložene poljoprivredne mašine vrhunskog kvaliteta. Hvala svima koji ste nas posetili!

ZIMSKI SASTANCI

01.04.2018.

Tokom zimskih meseci stručni tim kompanije Agroglobe održao je brojna edukativno-promotivna predavanja u mnogim mestima u Vojvodini namenjena agronomima i poljoprivrednim proizvođačima – svima koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom. Uz predstavljenje programa semena i sredstava za zaštitu bilja koje Agroglobe distribuira u ovoj proizvodnoj godini, proizvođačima je preporučena kompletna tehnologija proizvodnje najzastupljenijih biljnih vrsta na njihovom terenu. Pored široke palete proizvoda Agroglobe je ponudio i stručnu podršku na terenu, pomoć pri prevazilaženju različitih problema sa kojima se proizvođači sreću u toku proizvodnje.

Arhiva vesti
agroglobe.rs