EKSKLUZIVNI DISTRIBUTER ZA SRBIJU

AGROGLOBE je ekskluzivni distributer i serviser poljoprivredne mehanizacije svetski poznate marke NEW HOLLAND za Srbiju i Crnu Goru. Na našem tržištu AGROGLOBE će kupcima ponuditi traktore New Holland snage od 45 – 600KS. Sa zadovoljstvom ćemo predstaviti kombajne New Holland serije: TC , CX I CR, koji će zadovoljiti naše tržište, kako mala porodična gazdinstva tako i velike proizvođače. Od priključnih mašina AGROGLOBE je ostvario poslovnu saradnju sa kompanijom KUHN koja u svom programu obuhvata sve segmente priključne mehanizacije.
Novosti

ZIMSKI SASTANCI

01.04.2018.

Tokom zimskih meseci stručni tim kompanije Agroglobe održao je brojna edukativno-promotivna predavanja u mnogim mestima u Vojvodini namenjena agronomima i poljoprivrednim proizvođačima – svima koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom. Uz predstavljenje programa semena i sredstava za zaštitu bilja koje Agroglobe distribuira u ovoj proizvodnoj godini, proizvođačima je preporučena kompletna tehnologija proizvodnje najzastupljenijih biljnih vrsta na njihovom terenu. Pored široke palete proizvoda Agroglobe je ponudio i stručnu podršku na terenu, pomoć pri prevazilaženju različitih problema sa kojima se proizvođači sreću u toku proizvodnje.

VI DEČIJE OLIMPIJSKE IGRE U RUMI

01.11.2017.

VI Dečije olimpijske igre u u dvorištu srednje tehničke i poljoprivredne škole u Rumi održane su 3.juna 2017. godine, pod sloganom “Radost u pobedi dostojanstvo u porazu“. Cilj manifestacije je promocija sporta i sportskog duha, druženje i lepe uspomene na vrtić.

Naša kompanija je podržala organizaciju ove manifestacije u želji da mališani razviju pravilan odnos prema sportu.

Arhiva vesti
agroglobe.rs