EKSKLUZIVNI DISTRIBUTER ZA SRBIJU

AGROGLOBE je ekskluzivni distributer i serviser poljoprivredne mehanizacije svetski poznate marke NEW HOLLAND za Srbiju i Crnu Goru. Na našem tržištu AGROGLOBE će kupcima ponuditi traktore New Holland snage od 45 – 600KS. Sa zadovoljstvom ćemo predstaviti kombajne New Holland serije: TC , CX I CR, koji će zadovoljiti naše tržište, kako mala porodična gazdinstva tako i velike proizvođače. Od priključnih mašina AGROGLOBE je ostvario poslovnu saradnju sa kompanijom KUHN koja u svom programu obuhvata sve segmente priključne mehanizacije.

Novosti

84. MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM

07.06.2017.

Kompanija Agroglobe je i ove godine bila izlagač na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu u periodu od 13. do 19. maja 2017. godine. Poslovne partnere smo ugostili u Master hali, na zajedničkom štandu sa kompanijom MK Commerce. Brojni posetioci sajma i poslovni partneri u prijatnom druženju sa domaćinima štanda razmenili su iskustva iz prakse, upoznali se sa inovacijama i pravcima u poslovanju u narednom periodu. Na otvorenom delu izlagačkog prostora, kompanija Agroglobe je predstavila bogati portfolio poljoprivredne mehanizacije. Iz ponude smo izdvojili i izložili kombajne i traktore brenda New Holland, priključne mašine Kuhn, adaptere Fantini i sisteme za navodnjavanje brendova Marani, Valley, Cornell i Metzer koji predstavljaju novinu u širokom asortimanu proizvoda.

51. SAVETOVANJE AGRONOMA I POLJOPRIVREDNIKA SRBIJE

19.01.2017.

Dragi prijatelji,

Imamo veliko zadovoljstvo da Vas pozovemo da budete naši gosti u sredu, 25.01.2017. na koktelu od 11 do 14 časova u hotelu „Idila“ na Zlatiboru.

Dođite da nastavimo tradicionalno druženje!

Arhiva vesti
agroglobe.rs