Arhiva vesti

VI DEČIJE OLIMPIJSKE IGRE U RUMI

01.11.2017.

VI Dečije olimpijske igre u u dvorištu srednje tehničke i poljoprivredne škole u Rumi održane su 3.juna 2017. godine, pod sloganom “Radost u pobedi dostojanstvo u porazu“. Cilj manifestacije je promocija sporta i sportskog duha, druženje i lepe uspomene na vrtić.

Naša kompanija je podržala organizaciju ove manifestacije u želji da mališani razviju pravilan odnos prema sportu.

RASPISAN KONKURS ZA NOVA RADNA MESTA

12.10.2017.

Otvoren je novi konkurs za posao. Tražimo referente marketinga, komercijalne referente i regionalne menadžere.

Više o ovom konkursu saznajte ovde.

DRUŠTVENO ODGOVORNA KOMPANIJA

12.10.2017.

„Agroglobe d.o.o.“, kompanija koja posluje u okviru sistema MK Group, još jedanput je na delu pokazala da je društveno odgovorna kompanija i da u svojim korporativnim vrednostima neguje i ističe značaj društveno odgovornog poslovanja.

Agroglobe se kontinuirano zalaže za unapređenje i negovanje sporta kako kod najmlađih tako i kod starijh omladinaca.Ovog puta je donacijom fudbalskih i košarkaških dresova pomogao male klubove širom Vojvodine.

84. MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM

07.06.2017.

Kompanija Agroglobe je i ove godine bila izlagač na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu u periodu od 13. do 19. maja 2017. godine. Poslovne partnere smo ugostili u Master hali, na zajedničkom štandu sa kompanijom MK Commerce. Brojni posetioci sajma i poslovni partneri u prijatnom druženju sa domaćinima štanda razmenili su iskustva iz prakse, upoznali se sa inovacijama i pravcima u poslovanju u narednom periodu. Na otvorenom delu izlagačkog prostora, kompanija Agroglobe je predstavila bogati portfolio poljoprivredne mehanizacije. Iz ponude smo izdvojili i izložili kombajne i traktore brenda New Holland, priključne mašine Kuhn, adaptere Fantini i sisteme za navodnjavanje brendova Marani, Valley, Cornell i Metzer koji predstavljaju novinu u širokom asortimanu proizvoda.

51. SAVETOVANJE AGRONOMA I POLJOPRIVREDNIKA SRBIJE

19.01.2017.

Dragi prijatelji,

Imamo veliko zadovoljstvo da Vas pozovemo da budete naši gosti u sredu, 25.01.2017. na koktelu od 11 do 14 časova u hotelu „Idila“ na Zlatiboru.

Dođite da nastavimo tradicionalno druženje!

Vesti iz 2016 godine >>
agroglobe.rs

Serija RB

Serija BB