Delatnosti > Društvena odgovornost

Društvena odgovornost

V DEČIJE OLIMPIJSKE IGRE U RUMI

U dvorištu Tehničke škole „Milenko Brzak Uča“, 11. juna 2016. godine su održane V Dečije olimpijske igre predškolaca Rume. Na takmičenju se pojavilo oko 140 mališana svrstanih u devet ekipa. Sportske discipline su bile skok u dalj, trčanje na 30 metara, bacanje vorteksa i nadvlačenje konopca. U ime sportista, učesnike je pozdravio državni prvak u skoku u dalj i troskoku, prvi rumski olimpijac Aleksandar Bundalo.

Kompanija „Agroglobe“ je i ove godine, tradicionalno, podržala ovaj projekat i time dala podršku učesnicima ove manifestacije, promociji sporta i razvoju sportskog duha.REPUBLIČKO TAKMIČENJE UČENIKA IZ OBLASTI POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE

U Poljoprivrednoj školi u Futogu je 15. i 16. aprila 2016. održano REPUBLIČKO TAKMIČENJE UČENIKA IZ OBLASTI POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE.

Takmičenje je otvorio ministar prosvete, nauke i tehnologije Srđan Verbić, a ceremoniji su prisustvovali ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković, kao i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. Učesnici su bili učenici iz 30 poljoprivrednih škola na teritoriji Srbije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske i Makedonije koji su se takmičili kroz teoretsku prveru stručnih znanja.

Kompanija AGROGLOBE je podržala ovaj projekat i time dala podršku učesnicima u sferi obrazovanja.